Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка зізналася, звідки взяла гроші на острови і посадила власну маленьку пальму.

"Всім хто заздрить що я на Мальдівах!!! Я була там по запрошенню Мальдівського господарства «Мальдівські паростки»😆Скоро ждіть фоток, де я в Польщі на полуницях😛Тепер інформація для туристів! В готелі ви можете посадити пальму і назвати її за власним бажанням)Я так і зробила) якщо хтось із вас прилетить туди, чекаю фото з пальмою #ladyLe) і не забудьте політи❤️", - пожартувала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Яка крута ідея😍😍👏👏", "Леся, офіційно запрошую Вас до нас на дачу, навесні, садити картоплю!)", "Отже тобі пропонували пальму, то нащо ти висадила цибулю?", "Дика кішка Леся😘", "Тепер вам доведеться частіше відвідувати Мальдіви. Щоб провідати ваше пальменя".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.