Леся Никитюк - актриса і телеведуча, яка насичує позитивом і легкістю будь-який проект своєю присутністю, Lady Ле, знаменита улюблениця по тревел-шоу «Орел і Решка» і оригінального альманаху про чоловіків «Навколо М». Леся - яскрава і неординарна особистість, яка заряджає своєю непідробною простотою, зачаровує щирістю і підкорює почуттям гумору. Завдяки своїм талантам, молода дівчина, нікому не знайома пару років назад, зараз впевнено спочиває на лаврах слави, купаючись в променях свого успіху, досягнутого нелегкою працею.

Гумористка і мандрівниця - Леся Никитюк
Гумористка і мандрівниця - Леся Никитюк

Біографія

Леся не завжди була мандрівницею, але запеклою гумористкою була завжди. Але почалося все 19 жовтня 1987 року, коли в тихій провінції Хмельницький, з населенням в три з гаком тисячі чоловік, в сім'ї робітників ВАТ «Укрелектроапарат» Івана та Катерини Никитюк народилася дівчинка, її назвали Лесею. З дитинства Леся була спортсменкою, відвідувала гуртки і вчилася в школі зі спортивним ухилом. Дівчинка, яка зараз пишається своїм модельним ростом, в школі часто страждала від глузувань однокласників, але ставилася до них з властивим гумором, а її гардероб складався з спортивних костюмів, рюкзаків і восьми пар кросівок. «Я вважала, що народжена тільки для того, щоб діставати людям матраци з третьої полиці» - пожартувала нещодавно актриса.

Дитяча мрія Лесі - Барбі, замість неї у дівчинки була велика груба лялька з величезними віями. Така бажана іграшка з'явилася у неї в арсеналі тільки у віці 16 років, з виручки від продажів яблук на базарі, а до цього вона лише заглядалася на однокласниць, одягнених як ляльки, в сукні і сарафани.

Дитяча фотографія майбутньої зірки
Дитяча фотографія майбутньої зірки

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після закінчення школи Леся вчилася в Хмельницькій гуманітарно-педагогічної академії, де успішно отримала диплом магістра, за освітою вона - вихователь дошкільних установ. Вибор факультету був випадковий, Лесі треба було вступити на бюджет, в зв'язку з фінансовим становищем сім'ї, яка не могла дозволити оплачуване навчання. Під час навчання в педінституті активна і артистична Леся була учасницею і командиром студентського КВН «Торнадо Люкс». Їх команду КВН навіть запрошували на проведення свят і заходів, з чим вони блискуче справлялися. Саме участь в команді КВН зробило Лесю знаменитою, мініатюра під назвою «Галя, я в маршрутці» зібрала понад п'ять мільйонів переглядів на youtube!

Рідкісні ранні кадри в студентські роки
Рідкісні ранні кадри в студентські роки

Кар'єра

Популярність студентського ролика привела Лесю з її найкращою подругою-гумористкою Ольгою Панасенко до українського шоумена і земляка Дяді Жори. Вже в 2009 році жіночий дует дебютував в гумористичній телепрограмі «Бігуді шоу», з успіхом набираючи обороти і надихаючи на посмішки все більшу кількість глядачів. Сильна і смілива дівчина з пронизливим почуттям гумору і дивовижною аурою сміху і радості, покинула ідею стати вчителем і остаточно вирішила пов'язати своє життя з телебаченням.

Наступним відважним і правильним вчинком, який вирішив долю і визначив покликання для Лесі, стала участь разом з Олею в проекті «Розсміши коміка» в 2011 році. Мініатюри підкорили суддів Володимира Зеленського та Михайла Галустяна, і вони забрали з шоу переможні 10 тисяч гривень. На цьому, звичайно амбітні хмельницькі дівчата Леся і Ольга не зупинилися, і в 2012 році помножили свій результат до головного призу 50 тисяч гривень, відвідали аналогічне шоу в Росії і забрали звідти 250 тисяч рублів, і повторний раз в Україні - з результатом в 20 тисяч гривень.

Вона засвітилася на проекті «Розсміши коміка» у 2011 році
Вона засвітилася на проекті «Розсміши коміка» у 2011 році

У 2012 році Никитюк прийняла рішення переїхати до Києва, тут вона працювала промоутером, офіціанткою, асистентом в «Пекельній кухні». Деякий час блондинка обіймала посаду реквізитора пісенного шоу «Голос країни», і таким чином все більше занурювалася в таку барвисту сферу телебачення.

Популярність, що стрімко набирала обертів, посилена значним капіталом, привела Лесю Никитюк, гумористку і учасницю КВН до лаврів телеведучої. Яскраву і позитивну Лесю в 2012 році запросили пройти кастинг на каналі Інтер і стати, замість Жанни Бадоєвої, ведучою «Орла і решки» - топової української передачі про подорожі.

У 2012 році Никитюк стала ведучою передачі «Орел і решка»
У 2012 році Никитюк стала ведучою передачі «Орел і решка»

Так, ведучі передачі «Орел і решка» в четвертому і п'ятому сезонах були Леся і Андрій Бедняков. Найпопулярніше тревел шоу для Лесі стало абсолютно новим амплуа, адже дівчина ніколи не була за кордоном! Але вона чудово впоралася з поставленим завданням і додала перчинки і української колоритності програмі своєю присутністю. Тематика в «Орлі і решці» четвертого сезону - подорожі від найбідніших до найбагатших країн світу.

Співведучий тревел-шоу Андрій Бедняков
Співведучий тревел-шоу Андрій Бедняков

Пізніше, дівчину змінила Настя Короткая, яка була нареченою, а зараз є дружиною Беднякова. Восьмий і дев'ятий сезон провели Коля Серга, Регіна Тодоренко і Євген Синельников. Часта зміна складів програми - не рідкість. Наприклад, оператор Олег Шевчишин покинув її через свого переїзду в США. Він зробив це після того, як в 2016 отримав нагороду «Кращий оператор і постановник телепрограми».

Індійська подорож стала пеклом - Леся втратила улюблену собаку Гашека
Індійська подорож стала пеклом - Леся втратила улюблену собаку Гашека

Паралельно зі зйомками в 2013 році виходить нова програма, в якій з легкістю стала ведучою Леся - «Леся здеся» на «Люкс ТВ». Дівчина відвідує світські заходи, вечірки і модні покази, відкриваючи завісу в життя бомонду. Леся задає каверзні питання, дізнається найсвіжіші новини, і сама неймовірно задоволена таким амплуа: «Я відчуваю себе як співак-імпровізатор з середньої Азії -«що бачу, то співаю».

«Леся здеся» - проект, який посвячує в таємниці життя бомонду
«Леся здеся» - проект, який посвячує в таємниці життя бомонду

Кадр з «Леся Здеся»
Кадр з «Леся Здеся»

У 2015 році стартувала зйомка 12-го сезону «Кругосветка», співведучою Лесі стала сонячна українська співачка Регіна Тодоренко. Ведучі проводять 270 днів в кругосвітню подорож по сорока містах! Леся пішла з «Кругосвітка» заради нового шоу - «Навколо М» оскільки «зустріла чоловіка своєї мрії». «Навколо М» - це путівник по чоловіках, вельми неординарна програма, в якій Леся відвідує різні країни, знайомиться і ходить на побачення. Таким чином дівчина вивчає звичаї і характери, національні особливості в плані стосунків чоловіка і жінки, побуту, любові, сім'ї. Топ-3 найкрасивіших чоловіків, на думку експерта Никитюк - це шведи, українці і німці, а іспанці, за інформацією Лесі, голять груди і взагалі ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом, зачіскою і шкірою. Прем'єра відбулася 10 вересня 2016 року у каналі Інтер.

Леся - знавець чоловіків всього світу, і з кожним ходила на побачення
Леся - знавець чоловіків всього світу, і з кожним ходила на побачення

У 2015 році Никитюк навіть була номінована на національну телевізійну українську премію «Телетріумф» як ведуча розважальної передачі і з колегами по «Орлу та Решці» взяла участь в зйомках кліпу Світлани Лободи «Пора додому», які проходили на фешенебельній яхті.

Одним з головних новорічних сюрпризів до 2017 року стала пікантна зйомка Лесі в чоловічому журналі «XXL». Це була перша еротична фотосесія артистки, і вона оголилася для обкладинки глянцю в досить відвертому образі, позувала в мініатюрному боді з яскравим макіяжем. Цікаво, що фотографії для випуску відбирала мама ведучої. Тим часом рейтинги «Орла і решки» почали сильно падати і продюсери звуть ефектну простачку назад в проект.

Зйомки для чоловічого журналу «XXL»
Зйомки для чоловічого журналу «XXL»

У наступному році Леся знову повернулася до подорожей з передачею «Орел і решка». Випуски в 13 сезоні під назвою «Рай і пекло» вона провела в тандемі з Регіною. Прем'єра відбулася 13 лютого 2017 року. Незвичайна тема шоу включила 20 міст, 10 з яких - райські містечка, а від десяти інших холоне кров у жилах, вони чергуються в програмі між собою: Калькута, Афганістан, Пакістан, Багами, Тринідад, Нова Зеландія.

Леся и Регіна
Леся и Регіна

За час «Орла і решки» Леся встигла відвідати 80 країн, спробувати на смак землю, тарантулів на грилі і жуків-плавунців, використовувати шість паспортів, засвітитися і стати однією з найбільш затребуваних телеведучих країни.

Краща ведуча за версією глянцю Сosmopolitan
Краща ведуча за версією глянцю Сosmopolitan

Навесні 2018 року «сільська левиця» Леся Никитюк замінила Катерину Варнаву, через заборону останньої на в'їзд в нашу країну, на українській телепередачі «Хто зверху?», адаптацією зарубіжної «Battle of the Sexes» з Сергієм Притулою. Леся стала ведучою і капітаном жіночої команди в сьомому сезоні на Новому каналі. Ефектна дівчина брала участь в телепроекті Ольги Полякової «Зоряні яйця», стала зірковою гостею в гумористичному шоу «Ліга сміху» на 1 + 1, ведучою телегри «Хто проти блондинок».

Леся в телепередачі «Ліга сміху»
Леся в телепередачі «Ліга сміху»

26 серпня 2018 року розпочався шостий сезон танцювального конкурсу «Танці з зірками» на каналі 1 + 1, і Леся Никитюк була запрошена в якості селебріті, партнером став дворазовий чемпіон України і чемпіон Туреччини по спортивно-бальним танцям Максим Єжов. Пара жартівливо назвала себе «Чорнобривці» та відмінно тримається в фаворах у строгих суддів.

Гарячі танці від знаменитої блондинки
Гарячі танці від знаменитої блондинки

За час участі в «Танцях із зірками», Леся з'являлася в несподіваних образах: на відео в інстаграмі вона демонструвала активний нижній брейк, у вальсі була ніжна і літала, як метелик, постала в бокалі в образі королеви бурлеску Діти фон Тіз, а в самбі продемонструвала підтягнуте тіло, танцюючи напівгола в яскравій блискучій сукні. За час участі в топовом українському телешоу Леся також встигла пошкодити лікоть, скинути 6 кілограм і подряпати ноги об величезний букет троянд, використаний в постановці.

Максим Єжов - партнер по паркету танцювального шоу
Максим Єжов - партнер по паркету танцювального шоу

Цікаві факти

  • Параметри Лесі: 84-65-90 см, розмір ноги 41, зріст 186 см, вага 64 кг.
  • Леся - майстер спорту з плавання, любить у вільний час поплавати в стилі батерфляй.
  • Улюблені виконавці блондинки: Aerosmith, Laura Welsh, Ane Brun, Poets Of The Fall, Ірина Білик, ТІК, DZIDZIO і KAZKA.
  • Улюблені фільми: «P.S. Я люблю тебе», «Законослухняний громадянин», «Чарлі і шоколадна фабрика», «Життя Пі», «Хороший рік», «Найбільший шоумен».
  • Після смерті улюбленої собачки вестхайленд-тер'єра Гашека, у Лесі з'явилися нові вихованці - дві канарейки Кілька і Шпрот.
  • Знак Зодіаку - Терези.

Леся - мастер спорта по плаванию
Леся - мастер спорта по плаванию

  • Колір очей - сірий.
  • Улюблений колір Лесі - жовтий. Її часто можна побачити в стильному вбранні у відтінку куркуми, шафрану і яскравою канарки.
  • За східним гороскопом дівчина народилася в рік Кролика.
  • Леся Никитюк, як не дивно, за її словами, стовідсотковий домосід, обожнює готувати, мити підлогу, прибирати, вішати штори, наряджати ялинку і створювати затишок.
  • Улюблені місця завзятої мандрівниці: Закарпаття, Туреччина, Ісландія, Балі. Нелюба - Африка.
  • Устриці і морепродукти, мамині борщ і салат "шуба" - улюблена їжа Лесі, а улюблена кухня - італійська.
  • Коронна страва Лесі - різотто з шийками раків.
  • Нове хобі гумористки - вивчення китайської мови.
  • У подорожі в рамках «Орла і решки» на Лазурний берег, Леся спустила за один вечір в казино - 30 тис. Доларів.
  • Леся озвучила героїню Еріку в мультфільмі «Монстри на канікулах - 3».

Леся озвучила персонажа мультфільму - Еріку
Леся озвучила персонажа мультфільму - Еріку

Особисте життя

Перше кохання Лесі Никитюк - хлопчик з літнього табору. У нього, через кілька років, Леся придбала телефон на ринку, а він, в якості такої якоїсь симпатії, зробив їй знижку на придбання.

Кадр зі зйомок «Навколо М»
Кадр зі зйомок «Навколо М»

Фанати, які уважно вивчають кожен крок і очікують натяк на сім'ю зірки, побачивши невеликий животик в передачі «Леся здеся» розпустили чутки, що дівчина вагітна. Насправді, «вагітна Леся» трошки набрала вагу, але сильно схудла після цього випуску та погарнішала, зараз вона демонструє чудову фігуру, хизується перед камерами в купальнику або пікантному бікіні на черговому знімку в соцмережі. Як і передбачалося, плітки не підтвердилися. Про сімейний стан ведучої можна напевно сказати тільки одне - зараз Никитюк незаміжня.

Те саме фото вагітної Никитюк
Те саме фото вагітної Никитюк

Особисте життя Лесі Никитюк - це таємниця, про яку історія мовчить. Незважаючи на активний публічний спосіб життя телеведучої, чомусь знавець і серцеїдка чоловіків з усього світу змогла приховати свої відносини від сторонніх очей. Всупереч активному веденню Фейсбук, особистого відеоблогу, сторінки ВКонтакті і яскравому інстаграму, з півторамільйонною публікою, відомо лише те, що у дівчини був єдиний постійний супутник - улюблена собака Гашек, а коханий хлопець на знімках не зустрічається. В інтерв'ю, дотичних коханого, Леся ухиляється або віджартовується, але про своє ідеальне весілля розповідає: «Хочу, щоб фату несли мої дівчатка-племінниці, посипали пелюстками троянд. Мені хотілося б зробити кілька весіль. Є дуже багато родичів, хотіла б запросити всіх, у кого гуляла на весіллі я, кому дарувала ті сервізи. Нехай мені теж подарують».

Никитюк з улюбленим собакою
Никитюк з улюбленим собакою

Спосіб життя

Красива і струнка українська ведуча стежить за своїм здоров'ям, адже підтримувати витончену фігуру не так-то просто! Після перших сезонів тревел-шоу «Орел і решка» Леся схудла на 10 кілограм, замінивши шашлик запеченою рибою і обмеживши в своєму раціоні кількість мучного, копченостей і, такого шкідливого для талії, майонезу. Секрет стрункості артистки включає також відвідування залу і плавання.

Леся випиває два літри води в день
Леся випиває два літри води в день

Кожен ранок блондинки починається з зарядки або медитації і двох склянок теплої води з декількома краплями лимона, це сприяє прискоренню метаболізму і допомагає організму нормально функціонувати протягом дня. У день Леся випиває не менш двох літрів води. Для виведення шлаків і токсинів з організму, кілька тижнів на місяць Никитюк вживає столову ложку клітковини насіння льону.

Ідеальна фігура - результат роботи над собою, а не умілих рук хірургів
Ідеальна фігура - результат роботи над собою, а не умілих рук хірургів

Шкіра - це окремий всесвіт для Лесі. Вона наполягає, що важливо ретельно доглядати і дбати про неї, і головне - зволожувати, від цього залежить тонус і здоровий свіжий вигляд. Дівчина регулярно зволожує обличчя і тіло кокосовим маслом і кремами на основі ретинолу, вживає риб'ячий жир. Никитюк обожнює різні скраби і пілінги, в любимчиках - скраб з меду, масел і кавової гущі. Ведуча навіть запустила власну лінійку органічних скрабів - Mr. Scruber від Lady Le.

Пікантне фото засмаглого підтягнутого тіла артистки
Пікантне фото засмаглого підтягнутого тіла артистки

Леся дуже любить косметику, її косметичка являє собою 8 кілограм засобів! Топ улюблених продуктів Никитюк на кожен день: денний крем La Prairie з тональним ефектом, чорний олівець для очей, туш, блиск Dior Addict Lip Maximizer з ментолом, який захищає від морозу і Тінт Burberry, його можна використовувати як легкі рум'яна, так і як помаду.

Леся Никитюк обожнює різні маски і пілінги
Леся Никитюк обожнює різні маски і пілінги

Нагороди

2016 - Індустріальна телевізійна премія ТЕФІ
2016 - Телетріумф
2017 - Найуспішніша жінка 2017 року
2018 - Cosmopolitan Awards

Артистка отримала титул «Ведуча року»
Артистка отримала титул «Ведуча року»

Леся Никитюк - відмінний коктейль з щирої провінціалки, чарівності, гарного почуття гумору і, тепер вже, народної зірки телеекранів, яка однією своєю присутністю викликає непідробну посмішку на обличчі кожного. «Сільська діва» глибоко запала в серця глядачів, перетворюючи їх в запеклих фанатів незаперечним талантом і харизмою. Леся не боїться експериментувати, здаватися смішною і пробувати нове. Стрибки з банджи в Макао і вечеря у вигляді кобри в Пхукеті - це не вінець її здібностей! Леся Никитюк несе позитив в маси, і зараз вона не просто дама з глибинки, тепер вона - затребувана і грамотна телеведуча, якою дівчина так мріяла стати.

Фото

Путівник по чоловіках «Навколо М»
Путівник по чоловіках «Навколо М»

Зараз Леся веде жіночу команду в телепередачі «Хто зверху»
Зараз Леся веде жіночу команду в телепередачі «Хто зверху»

Батьківщина артистки - провінційне містечко Хмельницький
Батьківщина артистки - провінційне містечко Хмельницький

Зйомки для «XXL»
Зйомки для «XXL»

Струнка і красива блондинка ретельно стежить за здоров'ям
Струнка і красива блондинка ретельно стежить за здоров'ям

«Леся здеся» інтерв'ю з Іриною Білик
«Леся здеся» інтерв'ю з Іриною Білик

Леся працює над своєю фігурою
Леся працює над своєю фігурою

Відео

Мініатюра часів студентського КВН-на, яка зробила Лесю зіркою.

Приголомшлива Леся в образі ляльки Барбі.

Перший переможний виступ на гумористичному шоу «Розсміши коміка».

Новини

Раніше для Znaj.ua Леся Нікітюк показала дуже гарний кадр, однак фанати почали розглядати смужки і просити її народити дітей.

Леся Нікітюк щотижня показує Znaj.ua закулісся улюбленого шоу і цей четвер не став винятком.

Нікітюк порадувала читачів Znaj.ua смішним знімком з наполегливого тренування.

Znaj.ua сообщает, как фанати присоромили Нікітюк у мережі.

Посилання

Інстаграм
Фейсбук
Вконтакті