Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже лагідним кадром. Знаменитість виставила чорно-біле фото, а напередодні виходу пісні "Solo" вирішила провести невеличкий конкурс. Так, артистка розповіла шанувальникам історію з дитинства, згадавши, як врятувала кошеня.

"Напередодні виходу синглу Solo хочу провести розіграш! 🎼 Може, в твоєму житті була ситуація, коли ти розумів, що потрібно приймати рішення прямо тут і зараз, і ніхто тобі не допоможе? Може, ти самостійно впорався з проблемою? Сам дозволив ситуацію з якої, здавалося, не було виходу? У дорослому житті часто траплялися ситуації, коли потрібно було приймати рішення самій, але я згадую добру історію з дитинства. Мені тоді було 9 років, я йшла додому і почула жалібне нявкання - на кипарисі сиділо перелякане кошеня. Як він там опинився? Незрозуміло! Ось тільки він не міг злізти і не припиняв нявкати. Я розуміла, що пройде багато часу, перш ніж я знайду дорослих, які знімуть кошеня. Його треба було терміново рятувати, а поруч нікого не було. І тоді я вирішила діяти самостійно! Я подряпала руки і обличчя, поки лізла на дерево, але кошеня зняла і повернула мамі! Я чекаю на твою історію!", - підписала кадр Джамала. Фолловери не пройшли повз і почали засипати співачку компліментами. Багато хто також поділилися своїми зворушливими історіями.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще