У суботу, 2 лютого, творча студія Володимира Зеленського "Квартал 95" побажала удачі вокалістці "Жіночого кварталу" і співачці Вірі Кекелії перед виступом на сцені Національного відбору на Євробачення-2019.

Відео з теплими побажаннями було опубліковано на офіційній сторінці "Кварталу 85" у соціальній мережі Instagram.

"Наша @kekeliavera, одна з вокалісток "Жіночого Кварталу", дуже скоро виступить у Нацвідборі на Євробачення 2019 зі своєю піснею "WOW!" Ми бажаємо Вірі удачі і тримаємо за неї кулачки!", - йдеться у підписі під роликом.

Як відомо, Vera Kekelia є фавориткою Національного відбору на Євробачення 2019. Буквально нещодавно дівчина презентувала композицію WOW, з якою побореться за право представляти Україну на міжнародній сцені конкурсу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто відзначити, що Віра вперше бере участь у Національному відборі, але за період сольної кар'єри вже встигла підкорити слухачів сильним вокалом і харизмою. Її дебютний сингл "Схожі високо" оцінили користувачі Інтернету, а кліп на дуетну композицію "Тобі" з музикантом Duda порівнюють з короткометражним фільмом. Віра також є учасницею проекту "Жіночий квартал" студії "Квартал 95".

Віра Кекелія

Нагадаємо, що днями творча студія Володимира Зеленського "Квартал 95" у новому випуску Чисто News пожартували про нещодавню заяву музиканта Святослава Вакарчука про плани бути в "ділі" політичного житті України.

Як повідомляв портал Знай.uа, студія "Квартал 95" у новому випуску програми Чисто News вперше пожартували над кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. Ролик вийшов під назвою "Хитрий план Зеленського. Вакарчук все-таки-так? Батл Порошенко і Тимошенко".

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі проходить п'ятий фестиваль чемпіонату України по гумору "Ліга Сміху". На сторінці Володимира Зеленського з'явилося нове фото, на якому він позує в компанії своїх друзів, а заодно і членів журі фестивалю.