На днях 31-річна Настя Каменських опублікувала фото, яке викликало подив шанувальників. Завжди спокуслива співачка, не раз восхищавшая Мережа відвертими вбраннями, раптом постала перед прихильниками у скромній чорній одежі, яка повністю приховала всі принади дівчини.

Чорний одяг приховав всі принади Каменських

Крім того, на схудлому обличчі Насті не було ні краплі макіяжу, а завжди пишне синювато-чорне волосся, зібране в скромну зачіску. У підписі до світлини Настя написала:

"Коли у тебе поганий настрій треба бігти на шопінг. Одразу полегшало…"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Настя Каменських

Все це не могло не насторожити фанатів співачки, тому вони стали висловлювати свої домисли в коментарях: "Просто бездельница. Вже давно пора працювати. А то в трудовій так і написано буде все життя танцювати і засмагати", "якось ти пострашніла, змарніла", "ти що, вагітна від Потапа?", "таку красу під базарними шмотками ховаєш".

Кліп Насті Каменських на пісню "Тримай":

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість вирушила будувати кар'єру в США, беручи участь у різноманітних ток-шоу на телебаченні і радіо. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, показавши стильний образ в яскравій сукні кольору фуксії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Каменських вагітна? Українці помітили цікаву деталь. Фанати висловлювали глибокі компліменти і не приховували захоплення у коментарях до допису, однак найуважніші помітили досить цікаву деталь. Багато користувачів відзначили особливість фото - падаюча на пісок тінь від постаті Каменських схожа на вагітний животик.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.