Вокаліст, гитарист та лідер гурту "Кирпичи" Василь Васін в інтерв'ю для одного з російських видань розповів, яким був покійний Кирило Толмацький (Децл) в останні дні.

Нагадаємо, вранці 3 лютого, стало відомо, що Децл помер від зупинки серця під час концерту в місті Іжевськ.

"Зовсім нещодавно ми спілкувалися щільно, записали спільну пісню. Ми виступили один за одним на двадцятиріччі Mtv в Олімпійському", - розповів Василь Васін.

За словами колеги артиста, Децл завжди був щирою та позитивною людиною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Децл — це милий інтелігентний хлопець дуже талановитий. Трек на моєму сольному альбомі він записав буквально з першого дубля. Це було дуже професійно і зі смаком і хорошим енергетичним посилом", — додав Васін.

Варто нагадати, що в Росії помер реп-виконавець Кирило Толмацький, більш відомий під псевдонімом Децл. Про це вранці 3 лютого повідомив в Facebook його батько, продюсер Олександр Толмацький. Музикантові було 35 років. Пізніше тим же днем концертний директор Децла Павло Беленця розповів пресі, що Децл помер після виступу на корпоративі у відомого бізнесмена. Захід було приурочено до ювілею власника автосалону Микити Пантюхина. По закінченню концерту Кирило Толмацький пішов у гримерку і вже через кілька хвилин відчув себе погано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Про це повідомляє Знай.uа з посиланням на російські ЗМІ цитує концертного директора музиканта Павла Беленця.

За його словами, Децл виступав в Іжевську. Після концерту він пішов у гримерку, а через кілька хвилин йому стало погано. "Попередня інформація — у нього сталася зупинка серця, і він помер", — сказав Беленец.

Нагадаємо, помер відомий російський репер Децл Кирило Толмацький.

Як повідомляв Знай.uа Тату, Децл, Жуков та інші: зірки 90-х, яких ви не дізнаєтеся.

Знай.uа писав, пішов із життя легендарний український ведучий: неможливо повірити.