Один з головних акторів відомого телесеріалу «Моя прекрасна няня» змінився до невпізнання після збою в організмі, повідомляє Politeka.

На одній з телепередач з'явився Павло Сердюк, який виконував у серіалі роль Дениса. При цьому глядачі одразу звернули увагу на різке зміна в зовнішності актора – при зрості 171 см він важив 70 кілограм. А замість волосся на голові, у чоловіка красувалася пишна борода.

Колишня дружина Павла

В якийсь момент мого життя через певні обставини, коли мені було 21-22 роки, у мене стався емоційний збій в організмі, після чого випало волосся — зазначає він.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В студію російського ТБ також прийшла колишня дружина актора – Анна Руднєва, що грала в серіалі «Ранетки». За її словами, Сердюк «досі в цьому звинувачує мене», проте сам чоловік це заперечує.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа", зірка "Моєї прекрасної няні" зросла гарячою штучкою: фото.

У вже далекому 2004 році на телеекрани вийшов ситком "Моя прекрасна няня". Глядачі стежили життям сім'ї Шаталіних і няні Віки протягом майже п'яти років. Але і час йде та колись юні артисти виросли і стали зовсім іншими людьми. І доля кожного склалося по-різному.

Як повідомляв портал "Знай.uа", померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня".

На 71 році життя не стало російської актриси театру і кіно Наталії Корчагіної, відому за ролями в серіалах "Моя прекрасна няня" і "Інтерни".

Наталя Корчагіна

Як відомо, Корчагіна працювала в Московському театрі юного глядача, там і отримала звання народної артистки в 1974 році.

Також "Знай.uа" писав, що був теракт в Барселоні: ледь не загинула відома няня Віка.

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, найбільш відома завдяки ролі в серіалі "Моя прекрасна няня", мало не опинилася серед жертв кривавого теракту в Барселоні.

Про це артистка сама повідомила шанувальникам на своїй сторінці в Instagram, поділившись кількома відео з місця подій.