У неділю, 3 лютого, помер відомий екстрасенс, маг Андрій Сатаненко який брав участь в українській версії шоу "Битва екстрасенсів".
Про написав на сторінці в Facebook від Олександра Пазилорта Контанистова.

"Вчора, з життя пішла чудова людина і друг - Андрій Сатаненко. Більше 6-7 років тому, самі близькі люди знали, що кожен рік може стати для нього останнім, і до самого останнього моменту це приховувалось від громадськості, оскільки Андрій ніколи не скаржився, а навпаки, намагався допомогти всім, кого він знає. Насправді Андрій ніколи не помре, він безсмертний, оскільки назавжди залишиться в пам'яті і в серцях його дружини, близьких друзів і знайомих, його учнів і послідовників...Пам'ятаємо і любимо! Пам'ять про тебе і про твою мистецтво буде жити вічно", - пише в пості Олександр.

Також дану інформацію підтвердила дружина Андрія Сатаненка. Тетяна Носенко розповіла, що життя чоловіка забрала важка хвороба, з якою вони довго боролися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також вона додала, що мало хто знав про стан його здоров'я, Андрій намагався не виносити цю інформація за стінисвого дому.

"... більше 6 років тому у нього виявили неоперабельну пухлина мозку, близькі люди знали про це, Андрюша був надзвичайно позитивною, чуйною людиною, завжди намагався допомогти і підтримати тих, що оточують, але для себе він не хотів ні співчуття, ні жалю, тому не виносив це на обговорення громадськості. Величезне прохання, чи не додумувати якихось діагнозів, нещасних випадків і не пов'язувати все, що сталося з його професійною діяльністю ... ", - повідомила Тетяна.

Geplaatst door Сергей Кобзарь op Zondag 3 februari 2019

Нагадаємо, загадкова чаклунка перед смертю розкрила таємницю, що нас чекає у майбутньому.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джуна залишила моторошне пророцтво щодо України.

Також Знай.ua писав про те, що Нострадамуса напророчив для Європи велику війну, і стане епіцентром не Україна.

Дивіться: Андрій Сатаненко в "Слідство вели екстрасенси"