Артистка студії Квартал 95 Олена Кравець вразила публіку наповал неординарним нарядом. Під час зйомок п'ятого сезону гумористичного проекту «Ліга Сміху», що відбулися днями, Кравець з'явилася у довгому сірому платті, декорованому пір'ям від українського бренду theCOAT by Katya Silchenko. Гумористка доповнила образ ботильйонами кольору «Металік».

«5-й ювілейний сезон Ліги Сміху відкрито! Було смішно, яскраво і часом досить несподівано! Рік обіцяє бути цікавим та багатим на нові формати, персони, рішення та членів журі. Сьогодні побувала в ролі члена журі-джокера в сукню під назвою «50 відтінків сірого» - неймовірно ніжному та затишному», - написала зірка.

Прихильники Кравець приємно здивовані її новим образом, і з задоволенням засипали улюбленицю компліментами.

«Сама красива і приваблива жінка з усіх зірок шоу-бізнесу і гумору України», «Розкішна, wow», «Неймовірної краси сукню, і Ви - красуня!», «Крута сукня», - пишуть вони у коментарях до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Кравець з «Кварталу 95» злила компромат на Володимира Зеленського: такого не міг очікувати ніхто!

Єдина і неповторна жінка в студії "Квартал 95" в інтерв'ю відверто розповіла про стосунки з лідером колективу Володимиром Зеленським. Про це в неділю, 27 січня, повідомляє видання Politeka

"По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і того, у що він вірить. І якщо він вже у щось вірить, то, напевно, практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройди крізь терни", - підкреслила Олена Кравець.

Актриса охарактеризувала особисті якості і відношення до принципів виховання Зеленського.

Зі слів Олени Кравець художній керівник "Квартал 95" у важкий момент може підтримати, а якщо необхідно і влаштувати розбір польотів.

читайте Також: Олена Кравець – біографія і докладне досьє на головну красуню «Кварталу 95».

Олена Кравець - єдина жінка «Кварталу 95». Артистка-гуморист, мама трьох дітей активна не тільки на сцені, але і в житті. Можна сказати, що Олена Кравець виткана з декількох клаптиків. Вона багато читає, не стоїть осторонь благодійності. Її вишуканий і витончений гумор, манера поведінки на сцені багатьом глядачам до душі. Але який же внутрішній світ зірки? У чому вона помилялася і за що себе картає? Читайте всі найцікавіші факти про неї і її сім'ю просто зараз!

Ми також писали, що Олена Кравець здала всі козирі Зеленського: «може влаштувати розбір польотів».