Фанати популярного серіалу "Оповідь служниці" нарешті можуть побачити в мережі новий трейлер.

Довгоочікуваний перший трейлер популярного серіалу "Оповідь служниці", який буде виходити у квітні 2019 року, вже з’явився у мережі. Варто зазначити, що перша прем’єра серіалу відбулась 26 квітня 2017 року.

У новому сезоні популярного серіалу головна героїня, яку грає Кейт Мосс, відмовляється кидати Галаад без своєї новонародженої донечки, і налаштована зламати систему.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Джун Осборн – головна героїня серіалу, яку грає Кейт Мосс, живе у тоталітарній державі Галаад, у якій тільки одна жінка з сотні може народити дитину. Таких жінок називають "служницями". Їх відстежують і виловлюють, потім відправляють до спеціальних таборів, де готують до зачаття й народження дітей для офіцерів та чиновників, чиї дружини нездатні мати дітей.

"Оповідь служниці" – це американський телесеріал, знятий за книгою канадської письменниці Маргарет Етвуд. Спочатку планували зняти один сезон серіалу, а потім було прийнято рішення знімати 2 сезон, прем’єра якого відбулась у травні 2018 року.

До речі, книга Маргарет Етвуд "Оповідь служниці", яка вважається антиутопічним романом, вийшла в українському перекладі у видавництві КСД у 2017 році.

Нагадаємо, у коміксах Marvel виявили Миколу Баскова і Віру Брежнєву. Як з'ясувалося, вони з'явилися в коміксі 2012 року The Avengers Prelude: Black Widow Strikes — це передісторія першої частини "Месників", присвячена російській шпигунці Чорній Вдові (у фільмах її грає Скарлетт Йохансон).

Раніше Знай.uа писав про те, що трейлер "Месники-4" з'явився у мережі. Фанати уже зачекалися прем'єри чергової частини екранізація коміксів Marvel про пригоди команди супергероїв Месників. Варто нагадати, що проект був анонсований ще в жовтні 2014 року під назвою "Месники: Війна нескінченності - Частина 2".

Також Знай.uа повідомляв, що визначили рейтинг найкращих детективів з гострим сюжетом і несподіваною розв'язкою.