Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравими кадрами з недавнього концерту в Москві і заінтригувала новинами. Виявляється, артистка планує великий тур по містах США, однак поки що замовчує про дати та місця проведення концертів.

"А я танцюю на зло всім бурям 🥳 скоро тур по АМЕРИЦІ 🤘", - поділилася новиною Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Нехай цей тур, пройде легко і феєрично)👍👍👍", "Шикарна левиця🔥🔥🔥", "
Свєта, як я радий за вас. Ви стільки працювали для цього 👑❤️😍", "Королева Краси😉😍❤👍💗💗💗".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.