Розважальний портал TC Candler склав щорічний рейтинг сотні найкрасивіших чоловіків планети. За результатами користувальницького голосування, найсексуальнішим чоловіком у світі визнано голлівудського актора Джейсона Момоа.

У трійці лідерів крім Момоа виявилися південнокорейський співак і телеведучий Кім Джонг Кук і актор Ідріс Ельба.

Популярний рейтинг існує з 1990 року і оригінальний тим, що його фігурантами можуть виступати не тільки медійні особистості, але і будь-які інші кандидати. Всіх їх пропонують звичайні відвідувачі сайту.

Відзначимо, що рейтинг від TC Candler виділяється серед всіх інших ще й тим, що його творці в першу чергу хочуть розширювати кругозір користувачів. У списках найкрасивіших людей з'являються зірки з різних країн, різного віку, національності та раси.

Так, дев'ятим в сотні найпривабливіших чоловіків в цьому рейтингу став зірка "Надприроднього" Дженсен Еклс. Також до рейтингу потрапили: Генрі Кавілл, який зайняв 36-те місце, Джеймі Дорнан - 50-те, Майкл Фассбендер - 54-те, а Кріс Еванс - 94-те.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Примітно, що останнє місце в рейтингу зайняв оскароносний Леонардо Ді Капріо. Втім, потрапити в цей рейтинг уже перемога.

Лідер рейтингу 39-річний актор Джейсон Момоа завоював жіночі серця по всьому світу завдяки ролі Кхала з "Ігри Престолів". Останньою роллю володаря брутальної зовнішності став супергерой Аквамен з однойменної кінокартини.

Однак, фанаткам, на жаль, залишається лише розглядати фотографії його оголеного торсу, адже Момоа одружився з актрисою Лізі Бонет, яка теж відома своєю красою.

Крім чоловічого списку, закономірно існує рейтинг для протилежної статі.

Нагадаємо, найкрасивішою жінкою світу визнано французьку фотомодель і актрису Тілан Блондо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джейсон Момоа раптово одружився з акторкою Лізою Бонет після 12 років цивільного шлюбу.

Також Знай.ua писав, в YouTube з'явився довгоочікуваний відеотрейлер "Аквамена", головну роль в якому виконує зірка Голлівуду Джейсон Момоа.