У суботу, 9 лютого, стартував перший півфінал національного відбору на Євробачення - 2019. У цьому році всесвітній пісенний конкурс прийме ізраїльська столиця Тель-Авів, після перемоги ізраїльської співачки Netta в 2018. У Мережі запустили пряму трансляцію

Vera Kekelia виступає третьою. Вона вперше виступає на великій сцені соло, передає НВ.style

НАЦВІДБІР НА ЄВРОБАЧЕННЯ: ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Данилко між піснею і номером відчув дисонанс. До речі, режисером номера став Семен Горов. Джамалі пісня сподобалася, але вона порадила співати в більш низької тональності. Євген Філатов запідозрив, що соліст хвилювався. Він оже відчув дисонанс між номером і піснею.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Український відбір на Євробачення 2019 веде Сергій Притула, який виступає ведучим конкурсу вже втретє.

Оцінювати виступи українських артистів будуть переможниця Євробачення 2016 року, співачка Джамала, продюсер Євген Філатов, а також Андрій Данилко, який зайняв друге місце на "Євробаченні" в 2007 році.

Трансляцію національного відбору на Євробачення 2019, вже за традицією, проводять відразу два українських телеканали - СТБ і UA:ПЕРШИЙ..

Нагадаємо, в ході національного відбору члени журі разом з глядачами обере артиста і разом з тим конкурсну пісню, з якою Україна поїде на Євробачення 2019 в Ізраїлі.

Також нагадаємо, що в Києві стартував національний відбір на Євробачення. Опублікований повний список учасників.

Про це повідомляють українські ЗМІ. Відомо, що прямий ефір першого півфіналу Національного відбору почнеться в 19:00 на телеканалах UA: Перший і СТБ.

Як відомо, у першому турі за право вийти у фінал відбору будуть змагатися 8 учасників: група The Hypnotunez - лідер Гера Луидзе, з піснею "Hey"; LETAY - музикант Ілля Резніков, з піснею "Мила моя"; співачка VERA KEKELIA - з піснею "Wow"; група ЦеШо - з піснею "Hate"; група YUKO - з піснею "Galina Guliala"; Maruv - співачка Анна Корсун, з піснею "For you"; група Brunettes Shoot Blondes - соліст Андрій Ковальов з піснею "Houston"; BAHROMA - фронтмен Роман Бахарєв, з піснею "Назавжди-Назавжди".

Також відомо, що другий півфінал Нацвідбору відбудеться 16 лютого. Хто з артистів буде представляти Україну на Євробаченні в Ізраїлі, стане відомо у фіналі Нацвідбору 23 лютого.

Нагадаємо, трансгендер з "Топ-модель по-українськи" лягла під ніж: моторошні кадри перевтілення з операційної.

Як повідомляв Знай.uа, Лазарєв трусне старовиною на Євробаченні від Росії.

Знай.uа писав, Джамала повідомила важливу інформацію про Євробаченні 2019, але шанувальники дивляться на її декольте.