Український співак LAUD випустив новий трек, з яким виступить у другому півфіналі Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2019".

Нова пісня LAUD написана українською мовою і називається “2 дні“. Композиція розповідає про чоловіка, який шалено сумує за своєю коханою. Про це співак розповів в своєму Instagram. Також артист повідомив, що працює над англомовною версією синглу.

ПРЕМ'ЄРА! Пісня "2 дні", з якою я візьму участь у Національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення-2019». “2 Дні”...

Geplaatst door LAUD op Donderdag 7 februari 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"2 Дні" - це лірична балада. Як і більшість моїх пісень, вона про любов, про романтичні стосунки, а якщо точніше, про розлуку з коханою дівчиною. На відборі я заспіваю її українською, але ми працюємо і над англомовною версією ", - написав LAUD.

Раніше повідомлялося, що співачка MARUV, що замінила Tayanna у Нацвідборі на "Євробачення-2019", вирішила з'їздити в Росію з концертами. Артистка аннонсировала виступ в Москві 6 квітня і 12-го в Санкт-Петербурзі.

В коментарях шанувальники відзначають, що в першу чергу хотіли б бачити виступ співачки в Україні. До того ж, якщо раптом артистка переможе в Нацвідбору, то замість того, щоб готувати до відстоювання честі країни на "Євробаченні", вона буде репетирувати виступ у агресора.

"Пітер, побачимося 12-го квітня!", - пообіцяла Maruv.

Варто відзначити, що таке рішення MARUV не стало сюрпризом. Артистка користується популярністю в Росії, і вже не раз з'являлася на російському ТБ.

MARUV - це творчий псевдонім 26-річної співачки Анни Корсун з Павлограда Дніпропетровської області. У 2016-му Ганна вже відчувала удачу в Нацвідбору у складі групи Pringlez. З 2018-го почала сольну кар'єру.

Нагадаємо, вже 22 березня 2019 року в столичному Палаці Спорту відбудеться церемонія нагородження музичної премії YUNA 2019.

Раніше Знай.uа повідомляв, організатори конкурсу Євробачення-2019 офіційно опублікували імена провідних престижного міжнародного пісенного змагання.

Знай.uа писав, білоруська співачка Марина Грегорі, яка хоче поборотися за право виступати на конкурсі "Євробачення 2019", презентувала на своєму YouTube-каналі дуже дивний ролик на пісню I Still Love You.