В українській столиці стартує перший тур Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2019". Відомо, що захід відбудеться у суботу 9 лютого.

Про це повідомляють українські ЗМІ. Відомо, що прямий ефір першого півфіналу Національного відбору почнеться о 19:00 на телеканалах UA: Перший і СТБ.

Як відомо, у першому турі за право вийти у фінал відбору змагатимуться 8 учасників: гурт The Hypnotunez - лідер Гера Луідзе, з піснею "Hey"; LETAY - музикант Ілля Резніков, з піснею "Мила моя"; співачка VERA KEKELIA - з піснею "Wow"; гурт ЦеШо - з піснею "Hate"; гурт YUKO - з піснею "Galina Guliala"; Maruv - співачка Анна Корсун, з піснею "For you"; гурт Brunettes Shoot Blondes - соліст Андрій Ковальов з піснею "Houston"; BAHROMA - фронтмен Роман Бахарєв, з піснею "Назавжди-Навсегда".

Також відомо, що другий півфінал Нацвідбору відбудеться 16 лютого. Хто з артистів представлятиме Україну на Євробаченні в Ізраїлі, стане відомо у фіналі Нацвідбору 23 лютого.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто нагадати, що відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з нещодавнього часу – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в спокусливому образі. У своєму пості Джамала також звернулася до фанатів з питанням.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Євробачення в цьому році пройде в Ізраїлі. Щоб потрапити на шоу, українським музикантам слід подолати півфінал і фінал національного відбору, перший з яких відбудеться вже 9 лютого, про що повідомляє BBC.

Нагадаємо, трансгендер з "Топ-модель по-українськи" лягла під ніж: моторошні кадри перевтілення з операційної.

Як повідомляв Знай.uа Лазарєв трусне стариною на Євробаченні від Росії.

Знай.uа писав, Джамала повідомила важливу інформацію про Євробачення 2019, але шанувальники дивляться на її декольте.