Нарешті відомий співак Dan Balan, який цього року посів місце зіркового тренера проекту "Голос країни", прокоментував чутки про можливі романтичні стосунки з Тіною Кароль. Нагадаємо, що Тіночка є його колегою по шоу.

У Програмі "Світське життя" Dan Balan розповів про симпатії до української красуні.

"Я все роблю реально, я не можу фальшивити, грати, особливо з такими емоціями. Це не для шоу. Мені хотілося, щоб мені було цікаво в суддівському кріслі, тому що там багато пауз, ми там сидимо з ранку до ночі. Я шукав, що мене по-справжньому зацікавить і виявилося, що Тіна найцікавіша з усього", - відверто заявив співак.

Коли ведуча Катерина Осадча поцікавилася, якщо з боку Кароль взаємні почуття, співак зазначив, що йому здається, що щось є. Однак у той же час він підкреслив, що зараз все на рівні гри, і Кароль, як і будь-яка жінка, вдає з себе неприступну фортецю, і за розвитком подій дуже цікаво спостерігати.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 27 січня, відбувся довгоочікуваний другий ефір вокального шоу "Голос країни" на телеканалі 1+1. В цьому році, суддівські крісла зайняли MOANTIK, Потап, Dan Balan та Тіна Кароль.

Друга програма виявилася ще більш неймовірною і непередбачуваною, ніж перша. Приємним сюрпризом вечора за традицією став вишуканий і стриманий, але спокусливий образ Тіни. Співачка порадувала публіку витонченою сукнею стилю сорокових років минулого століття, яке було вдало доповнено незвичайною прикрасою на голові.

Нагадаємо, Тіна Кароль оголила душу і заговорила про самотність: поплакала і вийшла в світ.

Як повідомляв Знай.uа загадкова Тіна Кароль вперше розповіла про самотність і довела фанатів до сліз.

Знай.uа писав, Тіна Кароль зачарувала нового суддю "Голосу країни", схоже все дуже серйозно.