Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість виклала яскраве селфі, похвалившись дуже незвичайним образом. Так, артистка приміряла білу толстовку і пов'язку Gucci, доповнивши вбрання яскравим макіяжем з синьою підводкою і масивними сережками-перлинками.

"Подивися усередину", - запропонувала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Господиии, як можна бути такою богинею?😻", "Красуня з моїх снів🙈🙈🙈💖💖💖💖", "Идеальнаа💞💞💞💞💞😻😻😅😅", "Красуня 💗😍😘💗💗", "Ти бомбічна💕💕".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.