Соліст українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів про те, чи публічно підтримає когось із кандидатів у президенти України. Також він зізнався, що думає про музичні виступи на підтримку політиків взагалі.

Про це Тарас Тополя заявив у інтерв'ю для програми "Світське життя".

Зокрема ведуча телепрограми Катерина Осадча запитала співака про саундтрек до фільму "Я, ти, він, вона", продюсером якого став Володимир Зеленський і чи не кличе Зеленський Тараса Тополю у тур на його підтримку.

"Я обов’язково підтримаю одного з кандидатів у Президенти. Зроблю це, коли прийду на вибори і таємно в кабінці поставлю галочку", - відповів артист.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лідер гурту "Антитіла" також зізнався, що напередодні виборів його постійно запрошують підтримати якогось із кандидатів. Тополя заявив, що учасники гурту підтримують лише тих, хто їм імпонує.

"За рік до моменту голосування відбуваються якісь перемовини. "Антитіла" відмовляють тим політичним силам, які для нас є внутрішньо-неприйнятними. Все, що стосується "Опозиційного блоку", "Партії регіонів", то я пам’ятаю всіх цих людей… Деякі з них виправилися і намагаються якимось чином загладити свою провину перед суспільством. Та більшість продовжує й далі йти тим шляхом, і от з такими "Антитілам" точно не по дорозі. Пропонували і потрійні гонорари, але з нами це не працює", - пояснив співак.

Нагадаємо, що Зеленського звинуватили в "незаконній агітації": слуга народу рішуче відповів на закиди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фаворит Зеленського судиться за українську музику: це якась дикість. На популярний український гурт "Антитіла" подали до суду через "тональність у піснях".

Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів, що зробить одразу ж після перемоги на виборах.

Дивіться: Антитіла і Зеленський, саундтрек до фільму "Я, ти, він, вона"