До відомого коміка і шоумена, а в даний час і кандидата в президенти України Володимира Зеленського прикута підвищена увага українців, оскільки його шанси на перемогу дуже великі. На нього покладаються великі надії, і політик-початківець отримав широку підтримку серед населення нашої країни.

Нещодавно популярний гуморист назвав чотири законопроекти, які він планує подати в першу чергу в разі перемоги на виборах. Про це стало відомо з його слів, написаних в анкеті кандидатів у Президенти України "Головкому" на питання про перших рішеннях у разі перемоги на виборах.

Зеленський анонсував: "Подам законопроекти "Про народовладдя", "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів", "Про імпічмент президента України" та "Про відкликання народного депутата України"".

Варто також відзначити, що Зеленський пообіцяв, що піде з політики, якщо люди розчаруються в тому, що він робить.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно у Львові відбулися два концерта студії "Квартал 95", які пройшли з аншлагом. Про це Володимир Зеленський повідомив на своїй сторінці в Instagram, де також опублікувавши нове відео. В ролику можна побачити прогулянку Зеленського та його колег по Львову. Кварталівці натовпом пройшлися вулицями міста, пили каву, спілкувалися з людьми, а також фотографувалися та спілкувалися з шанувальниками і майбутніми виборцями.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Зеленський анонсував найбільшу команду спостерігачів в історії країни. Як повідомили в команді кандидата, вони не можуть обійтися на місцях проведення виборів без якісної юридичної допомоги, в результаті чого отримали тисячі заявок від компаній і фахівців. На даний момент гуморист оголосив про пошук фахівця, який візьме на себе завдання координувати цю сферу і об'єднати фахівців по всій території нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що гіпнотерапевт розкрила українцям таємниці характеру Зеленського, а також розповіла про всі позитивні і негативні якості кандидата.