Шанувальники серіалу "Велика маленька брехня" з нетерпінням чекають на продовження, яке можна буде побачити на екранах в червні цього року.

Зараз готується до виходу другий сезон "Big Little Lies", про що заявили керівники HBO в турі Асоціації телевізійних критиків, зазначивши, що цей сезон, ймовірно, стане останнім.

"Зараз планів на новий, третій сезон немає. Нам подобається фінал другого сезону, ймовірно, так воно і буде",- сказав Девід Е. Келлі.

Та поки шанувальники завмерли в очікуванні, головні зірки серіалу підігрівають інтерес. Так, наприклад, виконавиця однієї з головних ролей, 42-річна Різ Уізерспун днями виклала в своєму Instagram-акаунті нові кадри зі зйомок довгоочікуваного другого сезону.

Це лише декількома фото, дивлячись на які можна скласти перше враження про продовження улюбленого серіалу.

"Дівчата з Монтерея повертаються. Ви готові до #MontereyFive? Прем'єра вже у червні",- підписала пост актриса.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, серіал знятий за однойменним романом австралійської письменниці Ліани Моріарті. У головних ролях: Різ Уізерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі і Меріл Стріп.

Драма удостоїлася безлічі нагород, серед яких чотири "Золоті глобуси" і вісім премій "Еммі", отримала позитивні відгуки кінокритиків і заслужила любов мільйонів глядачів по всьому світу.

У центрі сюжету - історія кількох сімей, що живуть в невеликому американському місті Монтерей на березі океану. Під час благодійного шкільного балу відбувається вбивство. Поліція починає розслідування злочину. Виявляється, що за зовні ідеальним життям головних героїв ховається багато жахливих таємниць. Глядачі до останнього глядачі не здогадуються, хто вчинив злочин і чому.

Нагадаємо, зірка серіалу "Велика маленька брехня" Ніколь Кідман розповіла, що всі нагороди, які отримує за заслуги у кінематографі, роздає своїм рідним.

Як повідомляв портал Знай.ua, голлівудська акторка Різ Уізерспун зізналася, що в юності піддалася сексуальному насильству.

Також Знай.ua писав, хакери викрали та виклали в мережу інтимні фото Різ Уізерспун