Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість вирушила в Нью-Йорк, позуючи в яскравих і стильних образах. Так, артистка відвідала New York Fashion Week, який пройде з 7-15 лютого, прогулявшись вулицями між показами. Надя нарешті приміряла теплі зручні речі.

"NY ♥️". - зізналася в коханні місту Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Неймовірно чарівна))))💕💕💕💕💕", "Лялечка 😍❤️", "І сіра вулиця стала сяяти 😻♥", "Приголомшливо🌌🦋❤️", "Я дивуюся,як Нью,ще досі не помер від твоєї краси😻🔥".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.