Відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала новий знімок з концерту. Під публікацією розгорілися суперечки з приводу зачіски артистки, а також її відносин. Знімок, який зібрав більше трьох сотень коментарів опублікований на сторінці артистки в Instagram.

"ViS ViS ViS Love Love", — написала Дорофєєва в підписі до світлини. ViS, як вважають фанати — скорочено "Время и Стекло" в англійській транслітерації.

В коментарях вибухнув справжній скандал з приводу зачіски Наді. Деякі вважали, що дівчині йде каре, інші висловили своє обурення з приводу стрижки.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Окрему увагу фанати звернули на "сюжет" знімка. Декому здалося, що дівчина дивиться на Позитива (Олексій Завгородній) "закоханим поглядом".

"Позитив так світиться", "У Наді закоханий погляд на... напарника по групі", — неоднозначно помітили фанати.

Раніше ми писали, що вокалістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофеева вивела маму в світ і та розповіла всі таємниці. Про це повідомляє "Світське життя".

Мама відомої української співачки викладає в університеті і дуже пишається досягненнями дочки. Крім того, деколи мама зловживає статусом дочки.

Також ми повідомляли, що Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Так нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію зі зйомок нового кліпу.

Так, на сторінці співачки у соцмережі з'явилося незвичайне фото зі знімального майданчика, на якому Надя позує в декорації, яка нагадує дискотеку.

Напомним, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.