Буквально недавно стало відомо про те, що американський програміст і дизайнер Ерік Льюїс створив унікальний сервіс, за допомогою якого можна перетворити будь-яке зображення на мозаїку з емодзі. Цей ресурс так і називається – Emoji Mosaic.

Варто відзначити, що Emoji Mosaic працює по дуже простій системі. Так, до кожного зображення інструмент вибирає певну кількість різних emoji, які за кольором будуть імітувати оригінал.

Обробка ілюстрацій займає всього кілька секунд, а результат приємно дивує. Найкраще сервіс працює з фото, на яких немає дрібних деталей. На сайті можна спробувати обробити не тільки свій знімок, але і, наприклад, найвідоміші картини у світі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також у сервісі вже створили популярного співака Олега Винника, портрет українського класика Тараса Шевченка і знамениту рэпершу Олену Савраненко (Alyona Alyona).

До речі, користувачі Twitter в черговий раз придумали цікаву тему для обговорення. Вони представили, яким був би Інтернет під керівництвом типового баті.

Серед запропонованих варіантів зустрічаються досить незвичайні – безліч жартів про "смикни мене за палець", спеціальна кнопка для пива і навіть пивні тварини. Своїми ідеями користувачі діляться під оригінальним хештегом #IfDadsRanSocialMedia.

Нагадаємо, що Олег Винник опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням. У публікації, яка з'явилася на сторінці артиста, він хвалиться, що в нього вже 500 тисяч підписників в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник опублікував у своєму профілі в Instagram новий знімок, на якому він позує з бородою. Під фото Винник запитав у фанаток: «Бриться чи не бриться?».

Також портал Знай.uа писав, що лідер групи "Друга ріка" Валерій Харчишин опублікував веселе відео, на якому разом зі своїми колегами звернувся до фанаток Винника і запросив їх разом зі співаком 8 березня на концерт у Палаці спорту.