У День закоханих, 14 лютого в кінотеатрах України стартує прокат вітчизняної комедії "Продюсер". Творці картини намагалися слідувати канонам голлівудських фільмів-подорожей, а зоряний акторський склад приємно здивував і привернув увагу громадськості.

Головну роль у фільмі "Продюсер" виконав скандально відомий телеведучий Олексій Дурнєв. Про це Інформатор дізнався, побувавши на допрем'єрному показі комедії.

Сюжет фільму розпочинається біля персонажа Олексія Дурнєва, який зіграв самовпевненого кінопродюсера. Головний герой витрачає всі зароблені гроші на гучні тусовки і розгульне життя. При цьому він відомий скандальною репутацією і з легкістю може образити людину. Але одного разу Олексій стикається з тим, що йому нічим платити за чергові зйомки. Тоді продюсер вирішується на авантюру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Його попутниками стають кіноактриса Дар'я Астаф'єва, репер і улюбленець молоді Кіт Вася і блогер Мішель Андраде. На своєму шляху герої стикаються з труднощами, борються за життя і змінюються до невпізнання. А закінчується їхня подорож вкрай несподівано.

На допрем'єрний показ "Продюсера" в ТРЦ Skymall прийшли багато зірок українського шоу-бізнесу. Та й акторський склад сміливо можна назвати зірковим. Виконавці головних ролей зіграли самих себе, відбивши сучасні реалії життя українського бомонду.

Приємно здивував глядачів співак і актор Павло Зібров. У комедії він продемонстрував свої навички в читанні ріпа, влаштувавши справжній батл інші з героєм фільму Васею Китом.

"Ми записували цей уривок маленькими дублями, так як перед зйомками я не спав дві доби, і було досить важко", - розповів Павло Зібров.

Багатьом напевно запам'ятався пікантний фрагмент картини, в якому солістка групи NikitA Даша Астаф'єва влаштувала бійку в грязі з іншою дівчиною. Актриса зазначила, що роль у фільмі "Продюсер" стала 15-ю в її кар'єрі.

Нагадаємо, яскраві зірки-номінанти запалили на ланчі Оскара 2019: Рамі Малек, Леді Гага та Рейчел Вайс.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що історія про вбивство хлопчика стала основою для стрічки "Затримання" (Detainment) ірландського режисера Вінсента Лемба, проте режисер побудував кар'єру на чужому горі.

Також всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не буде вести церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" у 2019 році.