Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Однак після канікул артистка раптово шокувала фанатів заявою. Виявляється, напередодні весілля вона розлучилася зі своїм нареченим, якого приховувала від громадськості і ніжно називала "сусід".

"Хочеться щось розумне написати...типу:
- ми розійшлися як у морі кораблі 🚢... але при даній ситуації достатньо ..Розійшлися.все. Журналісти радійте...новий інформаційний привід. скажу наперед - no comment💃#сусід", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери заходилися втішати Лесю: "Розійшлись....не біда інший корабель припливе", "Леся, на Вас чекає як мінімум шейх!", "Візьміть перерву для власного сердечка, заспокойтесь... потім каву з цукеркою, та вперед до щасливого життя!!! Все буде добре! Ви заслуговуєте на це!😘", "Ви дуже приємна і цікава людина, сподіваюсь скоро будете по-жіночому щасливою!!!", "Думаю, така дівчина завжди в центрі уваги і достойний кавалер не забариться!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті