Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість показала, як проходять репетиції. Так, артистка сіла на сходинки і похвалилася натуральним образом з мінімумом макіяжу.

"Репетиції - невід'ємна частина нашої роботи. Але я люблю їх не менше, ніж самі концерти😍
до речі 4 березня - Барнаул! Як готовність?", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Красоточка!❤️💐🤗 Мила і добра в усьому - в очах, посмішці, піснях!❤️❤️❤️😻😻😻💐💐💐", "Очі горять...❤️", "Яка гарна 😻", "вона така гарненька❤️ прям дівчинка😍", "Ось як можна такою красивою бути 😅 На будь-якій фотці, в будь-якій атмосфері красива жінка!".

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.