Днями Сергій Притула заступився у мережі за свою подругу, відому українську акторку Ірму Вітовську, яка зазнала нищівної критики через публічне висловлення своєї думки щодо одного із кандидатів у президенти.

Сергій Притула
Сергій Притула

Відповідний пост шоумен опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Ірма підтримала одного з кандидатів у Президенти. У коментарях до її дописів у ФБ посипалось, цитуючи саму Ірму: "С*к*, зрадниця, агентка, брехлива, соска, дура, продалась загроші канфєти званієкрісло міністра, бл*дь... і ще багато "приємних" слів". Ірма у своєму пості обурилась. І я солідарний з нею. Якого біса?!! Якого, панове?!!! Ти за Колю, я за Галю! Ну і?!!! В чому проблема?! Невже ми не можемо висловлювати свої політичні вподобання без приниження опонентів?!! Ну ми ж можемо просто говорити: "Я за Васю"! Але нііііііііііі… ми маємо обов’язково сказати: "Я за Васю, а ті хто за Толіка – це дебіли"!!!, - обурюється Притула.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шоумен відзначив, що культура спілкування українців у соцмережах знаходиться на вкрай низькому рівні.

"Дідько забирай! За що розпинаєте одне одного?!! Юліні Петіних. Петіни Вовиних. Вовині Петіних. А за кожним з цих імен стоять мільйони людей!! Мільйони!!! Яким далі жити в одній країні! При чому люди в основній своїй масі геть зовсім не послідовні у своїй ненависті. Не вірите? Ну, дивіться… Ви масово цитуєте слова Кузьми про те, що та "п*зд*та у Верховній Раді має бути стріляна і п*ждж*на"! Ставите під цією цитатою лайки і шерите! Круто!!! Ну бо ж якісь інопланетяни нам цю Верховну Раду принесли, а не ми її вибрали!!! Чуєте, зайчики, які то все лайкають і шерять… А чого ж ви не штурмуєте тюрму, де сидить Надя Савченко?! Вона ж збиралась зробити все, що заповідав кумир!!! Підірвати к "єб*н*м" парламентську залу і добивати гранатами і з калашів. Ну?!!!! Все, як чоловік казав!!! Будете голосувати за Надю?!! Вона ж чітко виконує заповіт Андрія!!! Паяци ви!! Що найсмішніше, що половина з тих, хто зараз захоплюється Кузьмою, вже забули, як обливали його брудом під час Помаранчевої революції за підтримку "ПР" і Яника! Наше суспільство далеко не безнадійне, але має хронічні вади. Занадто багато людей у яких є дві системи координат думок: їх і неправильна! Всі хто не розділяє їх точку зору – вороги. Право на помилку? Забудь!!!", - резюмує Притула.

Сергій Притула
Сергій Притула

Нагадаємо, Сергій Притула відвідав кілька міст Донбасу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вже кілька років поспіль незмінним ведучим Національного відбору на Євробачення лишається гуморист, волонтер Сергій Притула.

Також Знай.ua писав про те, що фанати гумориста Сергія Притули вже давно пророкували йому успішну політичну кар'єру, втім він завжди заперечував такий варіант.