У неділю, 10 лютого, пройшов 4 ефір українського шоу Голосу країни-9, який глядачі назвали найромантичнішим за весь час проекту. Варто зазначити, що конкуренція між тренерами стає все більш помітною, тому що кожен із них хоче бачити в складі своєї команди переможця.

Так, в останньому випуску серце Потапа підкорили два учасника. Тепер у команді шоумена вже 9 людей, а вільних місць залишилось тільки 7.

Карина Арсентьєва

У сім'ї Карини, як і у більшості в місті, за будинком є город, на якому вирощують помідори. Вона завжди допомагала татові збирати помідори і їздила їх здавати. Допомагала до тих пір, поки не вступила в музичний коледж Глінки в Дніпрі, оскільки все своє життя мріяла співати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Всього 2-3 місяці тому дівчина відкрила в собі ще і здатність до оперного співу. Карина мріє стати співачкою, щоб не збирати все життя помідори. Вокал учасниці зачарував усіх тренерів – вона отримала чотири розвороти крісла.

Олександр Мельник

Батьки і брат Саші – лікарі. Сам він з дитинства мріяв стати лікарем, щоб допомагати людям. Хлопець закінчив медичний університет і зараз працює черговим лікарем дитячої лікарні міста Чернівці.

Паралельно з роботою лікаря співає в пабах міста. Пише музику та пісні і продає їх іншим вокалістам. Власних пісень – більше ста. Іноді виступає в дуеті з братом-терапевтом.

Нагадаємо, що відомий співак Dan Balan, який цього року посів місце зіркового тренера проекту "Голос країни", прокоментував чутки про можливі романтичні стосунки з Тіною Кароль.

Як повідомляв портал Знай.uа, 10 лютого відбувся четвертий етап так званих "сліпих прослуховувань" вокального проекту "Голос країни". Тренери переглянули рівно половину бажаючих потрапити в дев'ятий сезон шоу.

Також портал Знай.uа писав, що українцям назвали ім'я однієї з фіналісток відбору на Євробачення-2019. Одностайною переможницею першого півфіналу національного відбору на Євробачення-2019 стала співачка Maruv.