Останній роман про Гаррі Поттера вийшов 12 років тому, а фанати серії досі регулярно роблять для себе відкриття - як про самого Гаррі так і про інших героїв.

Саме тому сьогодні у Twitter стали популярними пости фанатів "Гаррі Поттера", які вже давно виросли та вирішили перечитати "Орден Фенікса". Занурившись у книгу вже у дорослому віці, вони раптом зрозуміли, що вболівати їм потрібно було зовсім не за зухвалого і відчайдушного Сіріуса Блека чи підлітків, які рятують світ, а за Моллі Візлі. Адже якби всі інші персонажі хоч трохи прислухалися до місіс Візлі, могли б уникнути багатьох трагедій.

Так, користувачка Twitter з Канади Анна Трео вирішила перечитати книгу "Гаррі Поттер і Орден Фенікса". Подивившись на твір через роки новим поглядом, вона сьогодні впевнена, що назва роману повинна була б бути іншою.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Анна також уточнила, що її сприйняття персонажів книги могло змінитися після народження дитини, і тепер вона вже не може колишнім поглядом дивитися на Сіріуса Блека, обмежувати якого намагалася лише Моллі Візлі.

В результаті твіти Анни стали популярними, і в коментарі до неї прийшло безліч людей, що славлять місіс Візлі і вважають її вкрай недооціненим персонажем.

А на що Моллі здатна заради своїх дітей, ви і самі, напевно, пам'ятаєте.

Правда, декому все ж здається, що у вчинках Моллі і нерозумінні її іншими персонажами немає нічого особливого.

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф розповів про продовження магічної саги.

Як повідомляв портал Знай.ua, Деніел Редкліфф розкрив головну таємницю "Гаррі Поттера" через 18 років.

Також Знай.ua писав про 20 дуже цікавих та маловідомих фактів з серії книг про Гаррі Поттера.