Відома українська актриса театру і кіно Ада Роговцева, яка довгий час працювала в Росії, ще до того, як ця країна-агресор напала на Україну, відверто сказала, що думає про росіян. Роговцева різко висловилася про "старших" братів і їхнє ставлення до українців як до чогось гіршого і нижчого, як до "вигаданого народу".

Про це легенда українського театру і кіно розповіла в інтерв'ю ZIK, зазначивши, що таке ставлення до українців їм нав'язують з самого дитинства.

" Їх привчили, що українці гірші, що ми вигаданий народ, вигадана мова, "молодший брат". Вони завжди дуже поблажливо до нас ставилися. Я цього ніколи не відчувала, бо не дозволяла цього. Щоб там працювати, треба було знати їхню мову. Я її знала без акценту ", - розповіла артистка.

Ада Роговцева підкреслила, що в росіян буквально вкоренилося, що Крим – це їхня територія. І анексія Криму доводить, що українцям краще повністю ізолюватися від росіян, щоб не дозволяти їм поширювати і далі міф про "російські" території в нашій країні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вони вважають, що Крим російський і Севастополь "русский город", – це вкорінювалося не один десяток років. Їх не можна переговорити, перевчити, мабуть, треба ізолювати себе від них", - підсумувала актриса.

Ада Роговцева також розповіла про те, яке на неї справив враження Путін, з яким вона якось зустрічалась. За словами актриси, Путін намагався щиро їсти борщ і навіть Шевченка читав. Але в неї він залишив враження чужої і закритої людини.

"Він закрита людина, правда, борщ їв щиро і чарчину перехилив нормально. Читав Шевченка, але враження, що це чужа, не відкрита душа", - зазначила Ада Роговцева.

Нагадаємо, Ада Роговцева порівняла Путіна з Гітлером, назвавши обох виродками.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ада Роговцева закликала українців згуртуватися та не покладаючи рук боротися за свою свободу.

Також Знай.ua писав, українська актриса Ада Роговцева шедеврально відповіла на запрошення з Росії.