Популярний український комік і актор "Дизель шоу" Єгор Крутоголов часто вражає шанувальників новими веселими знімками. Цей раз не став винятком. Артист приємно порадував фанатів, публікуючи на своїй сторінці в Instagram яскраве фото, зроблене під час відпочинку.

На новому знімку Крутоголов позує із забавним виразом обличчя, очевидно намагаючись наслідувати своєму новому другові – дідусеві Ау, передає "Политека".

Актор був неймовірно задоволений подарунком і відзначив у підписі до свого нового знімка, що у нього тепер є ось такий персонаж:

"Мені подарували свого власного дідуся Ау". щасливо зазначив Єгор в новому посту

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Підписники зраділи позитиву улюбленого артиста і написали з цього приводу безліч коментарів. Не забули користувачі мережі також пожартувати і над самою зіркою, заявивши, що він немов свого двійника показав – ось настільки схожий чоловік з м'якою іграшкою.

«Схожі то як👍», «найулюбленіший мультик дитинства, чекаю Папанек», «Дуже чекаю другого сезону Папанек», «Схожі😂😂😂😂😂😂👍», «Єгор — Ви мій кумир! 🙌😂👍», «Дуже схожі 👍», «Урраа!!!😉😉😉Класний серіал!!😊😊😊Спасибі!❤️❤️❤️», «Класний👍», «Схожі 😅😅😅😅👏👏👏👏», «Ви дуже схоже», «Я тааак люблю цей мультик з дитинства 😍❤ один в один😁», «Головне що не дідусь ку-ку😀😁», «Одна особа😂», «Ви мій улюблений актор👌», – пишуть користувачі.

Нагадаємо, актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко під час аварії, в якій загинула її колега Марина Поплавська, отримала важкі травми з усього колективу. Вона згадує, що лікарі не давали жодних гарантій – могла навіть не встати на ноги.

Нагадаємо, зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську.