Володимир Шахрін та Володимир Бєгунов - музиканти гурту "Чайф" - повідомили про те, що їм повернули найцінніше - їхні гітари. Вони їх загубили під час перельоту з Москви в Єкатеринбург.

Прес-служба "Чайфу" написала у Facebook, що вірні подруги музикантів нарешті повернулися до своїх власників - цілі й неушкоджені.

Гурт "Чайф" було створено у 1985 році трьома музикантами - Володимиром Шахріним, Володимиром Бєгуновим та Олегом Решетніковим. У рамках запису "Зимової акустики" музиканти зробили одну нову пісню "Чей чай горячей", яку для них написав друг Вадим Кукушкін (саме він колись придумав назву гурту "Чайф") та зробили кліп.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше ми писали про те, що учасники легендарного рок-гурту Чайф в Росії стали жертвами пограбування. При перельоті з Москви до Єкатеринбурга у музикантів вкрали гітари, з якими вони не розлучалися кілька років, і які вже стали справжньою творчою реліквією колективу, пише інтернет-газета «Знак».

У матеріалі видання говориться, що гітари лідерів уральської групи «Чайф» Володимира Шахріна і Володимира Бегунова пропали під час перельоту в Єкатеринбург із Москви, де вони вчора виступали в «Крокус Сіті» «Зимової акустиці».

Нагадаємо, ледь не зварилися живцем: лідер легендарної російської групи «Чайф» влаштував екіпажу літака «Солодке життя».

На борту літака Embraer 170 російської авіакомпанії S7, на якому з Новосибірська до Єкатеринбурга летіла рок-група "Чайф", стався збій у системе кондиционирования.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Леся Нікітюк опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у несподіваному образі разом зі ще одним відомим телеведучим Сергієм Притулою.

Також "Знай.uа" писав, що традиційно незмінним ведучим другого півфіналу національного відбору на Євробачення був Сергій Притула. Ведучий нацвідбору на Євробачення-2019 Сергій Притула другий рік поспіль разом з учасником LAUD проводить батл. Українці ж смакують жарти від популярного українського ведучого.