Ані Лорак виклала у своєму Instagram кліп, породив купу чуток. Фанати зуміли розгледіти в неї вагітність.

Про це передають російські ЗМІ.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, в своєму Instagram, Лорак показала короткий фрагмент свого виступу, в якому вона постає перед глядачем у відвертій сукні в стилі бурлеск.

Наряд еротично підкреслює красиві форми артистки та оголює стрункі ніжки. Однак, фанатам здалося, що обтягуючий костюм приховує збільшений животик.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще


Інтернет-коментатори відразу ж звернули увагу на недосконалість фігури знаменитості і почали питати про її можливу вагітність.

«Мені здалося, чи вона вагітна?», пишуть користувачі.

До того ж, з'ясувалося, що серед фанатів Лорак безліч недоброзичливців-моралістів. Вони почали відчитувати артистку за надмірну сексуальність – мовляв, вона подає не кращий приклад дочці. Також користувачі Мережі відзначали, що після розлучення з чоловіком Муратом Налчаджиоглу Лорак пустилася у всі тяжкі.

Але деякі все ж стали на її захист.

«Спасибі тобі за пісні дорога Ані!», «Ч слухаю ваші пісні цілодобово», «Я через 2 місяці буду мамою я включаю пісню малюкові і він починає танцювати в животику», «Ви найкраща співачка дуже люблю вас і вашу творчість», «Дуже люблю вашу творчість, Ви Богиня!» коментують користувачі.

Нагадаємо, Лорак втратить дитину через Мурата

Розлучення скандальної української співачки Ані Лорак з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу стало найбільш обговорюваною подією 2018 року. Вони прожили разом 10 років, і 31 грудня перестали бути подружжям. Рішення суду вже опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Розлучена Ані Лорак показала, як святкує День закоханих

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в готельному номері.

Також Знай.ua" писав про те, що Лорак після розлучення з Муратом чекає другу дитину: відео видало всі