Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість вирушила в популярний київський салон краси, похвалившись розкішними макіяжем та манікюром. Так, артистка приміряла масивну толстовку тілесного кольору, доповнивши образ масивними сережками і засвітивши невеликі татуювання на руці. Деякі шанувальники навіть запідозрили Надю у вагітності, мабуть, через широке вбрання. Втім, фолловери вже не вперше роблять такі припущення протягом двох років.

"👀Дивись на мене 👀", - лаконічно підписала кадр Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Красуня💖😍😍💋💋💋", "Надя вагітна! Це видно не озброєним оком"!🙌👏🌹", "Отже, живіт прикритий. Вагітна? 😂", "Лялечка 😍💞", "Надя, бути такою гарною незаконно)! 😂😘❤️".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко