Відомий польський режисер представив новий фільм "Ефір" в українській столиці. Над кінострічкою працювали громадяни України, Угорщини та Литви.

Відомо, що фільм поверне глядачів у часи Першої Світової війни, а головною локацією буде кордон між Україною і Австро-угорською імперією.

За мотивами фільму, військовий лікар буде проводити експерименти над людьми за допомогою речовини, яка називається ефір. Відомо, що ця речовина діє не тільки як знеболююче, але і діє на свідомість. Після прийому даної речовини, люди підсвідомо готові виконувати всі розпорядження лікаря. Тобто, за допомогою ефіру, останній хоче маніпулювати людьми.

Кшиштоф Зануссі, режисер кінострічки, повідомляє, що ця історія актуальна до сих пір. Адже продаж душі і корупція на сьогоднішній день так само притаманні людям. Гостроти сюжету додає й те, що абсолютне зло і добро ходять поруч.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Доброго героя зіграє українець. За сюжетом фільма, він буде асистентом злого лікаря, який до останнього сподівається на порядність боса. До речі, це буде дебютна робота молодого актора.

Примітно, що ще однією локацією стануть Свірський замок та Тюрма на Лонцького, які знаходяться на Львівщині.

Прем'єра фільму відбулася на Варшавському міжнародному кінофестивалі, вийшла в прокат в Польщі і зібрала численні позитивні відгуки. В Україні "Ефір" можна буде побачити в кінотеатрах вже завтра, 21 лютого.

Нагадаємо, кінострічки українських режисерів гідно оцінили в Європі. Два українських фільми можуть отримати престижну премію Європейської кіноакадемії.

Як раніше повідомляв Знай.uа, компанія Гугл назвала найкращі фільми і додатки. Деякими з кращих фільмів є "Дедпул" і "Чорна Пантера". Повний список.

Знай.uа писав, церемонія вручення "Оскара" залишилася без ведучого. І все через те, що Кевін Харт радикально висловлювався проти ЛГБТ-спільнот. Крім того, актор висловив подяку кіноакадемії і надію, що це був не останній шанс для нього взяти участь у церемонії нагородження "Оскар".