Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість взяла участь у спільній фотосесії з репером і продюсером Потапом, рекламуючи речі популярних брендів. Так, артисти кардинально відрізнялися один від одного: Потап приміряв одяг в темних тонах і куртку Metallica, доповнивши образ суворим поглядом, а Надя вбралася в яскраво-жовту курточку і завзято посміхалася.

"Metallica vs Pop @realpotap 😉", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Popallica!", "Брюки перетворюються, перетворюються... в ШОРТИ 😂🤩🙈 Хто пам'ятає фільм - ❤️", "ау вау вау! Круті!", "Красиво😻 улюблені разом💖❤️", "А де у Льоші друга штанина ? 😂".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко