Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай, сніжному Буковелі і райських Мальдівах вирішила відправитися ще й в Берлін. Так, артистка виставила розкішне фото з готельного номера, позуючи з букетом троянд і заінтригувала обручкою на безіменному пальці. Варто відзначити, що ще не так давно Леся виставила сумний пост про те, що розірвала стосунки з коханим чоловіком перед весіллям, однак, можливо, закохані знову разом.

"І мені все одно скільки буде лайків...😁❤️", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери відразу помітили обручку: "
Обручка на пальчику😊",Обручка🤩😍😍😍Пропозиція руки і серця?! 🤗❤️❤️❤️", "Які неуважні.... а обручку на правій руці хто подарував?)", "Є Обручка 💍 👏👏", "Обручка 😍", "Леся виходиш заміж?)))))".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.