Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками своєю бідою. Виявилося, що у розпал проекту знаменитість захворіла. У своєму Instagram Леся виклала стильне фото з посмішкою на обличчі, але підпис до цього фото засмутив прихильників телеведучої. Виявилося, що дівчина злягла з температурою.

"Good morning! О, Бог сонця Ра, пішли мені промінь світла... Лежу з температурою, горло, ніс. Але я сильна! Так! Я виживу... I will survive!", - написала Нікітюк у підписі до світлини.

Треба сказати, що незважаючи на хворобу, на опублікованому фото Леся Нікітюк виглядає розкішно. Телеведуча мило посміхається шанувальниками. На знімку вона зображена в бежевих брюках і темній кофтині зі схожим на леопардовий принтом. В тон червоним сонцезахисним окулярам Леся обрала маленьку сумочку такого ж кольору.

Шанувальники у захваті від нового фото зірки, про що не соромляться говорити в коментарях. Багато з них також висловили своє захоплення від танців Лесі у проекті "Танці з зірками". Ось що вони пишуть:
"Красуня", "Яскрава і неординарна", "Леся супер Леся клас, хто не вірить тому в глаз!", "Одужуйте, Леся", "Яка ж ти хороша! Улюблена ведуча! Бережи тебе Бог!" "Одужуй", "Яка шикарна красуня", "Леська, попроси мамку малинку тобі прислати. Кажуть, чай з малиною дива творять", "Одужуйте, вам, як мінімум, ще танцпол рвати і бісити заздрісників".

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк показала закулісся "Танців з зірками". Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка вирішила показати всім фанатам, що відбувається за лаштунками шоу і як проходять підготовки до виходу на паркет.

Нагадаємо, Оксана Марченко у трійці лідерів телеперегляду проекту "Танці з зірками" вже 6 ефірів поспіль.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аніта Луценко розповіла про жахи "Танців з зірками".

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.