Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками зворушливими фотографіями з чоловіком Віталієм Борисюком, які, мабуть, були зроблені після вистави "Серенади сонячної долини" в Харкові.

На знімках, які з'явилися в записі актриси, вона позує з квітами, які, очевидно, подарували глядачі вистави. На одній з фотографій Ольга та Віталій відображені в сценічних костюмах, а на другій – в буденному одязі. Але на обох фото зіркове подружжя променисто посміхається. У підписі до фото Сумська розповіла, як їх зустріли в Харкові.

"Харків знову подарував море любові! Спасибі, дорогі наші глядачі! Це було неймовірно! #серенадасонячноїдолини #серенадасолнечнойдолины", - написала Ольга. Треба сказати, що шанувальники артистки прийшли в захват від фото, а деякі мало не розплакалися від розчулення. Артистку засипають компліментами, побажаннями та привітаннями в коментарях.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Щасливчики!", "Як завжди, чарівні!", "Ух ти! Ось це посмішка! Красива пара!", "Красуня", "Красива пара!", "Ви дуже гарна пара", "Ви така світла, щастя вам!" "Класна і красива пара", "Пощастило чоловікові – дружина-красуня!", "Обожнюю вас, Ви класні", "Красиві фото!", "Красива пара! Успіхів Вам і до зустрічі", "Яка гарна, талановита пара", "Як завжди, красиві, чарівні і усміхнені, ви неймовірно красива пара!", "Прекрасна, красива любляча пара", "Чудова сім'я, молодці, так тримати, красені", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.