Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка вже тривалий час живе і працює в Росії стала постійним наставником російського шоу "Голос.діти", де їй належить допомагати російським виконавцям.

Як показали недавні ефіри "Голосу", артистка, судячи з усього, сумує за Україною. Так, в одному з нових випусків проекту Світлана Лобода несподівано для всіх заговорила українською мовою.

Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

На відео Лобода обговорює з Пелагеєю виступ одного з учасників, коли посеред розмови у неї випадково виривається фраза: "Але це ж було дуже гарно".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Підписники відразу звернули увагу на цю фразу співачки.

«Браво Світлана, треба щоб як можна частіше наша рідна мова звучала на орт та інших рос.тб», «українська дуже гарна», «Дуже мило говориш українською». пишуть в коментарях

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Цікаво, що українські шанувальники зворушливо підтримали Лободу, в той час, як росіяни накинулися на неї з критикою.

"Думаю, на федеральному каналі потрібно говорити російською мовою". висловився один з коментаторів

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно співачка відправилася на відпочинок в Дубаї разом з донькою Євангеліною. Так, артистка з малятком позували в стильних спортивних костюмах, повторюючи образи один одного.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.