Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверте чорне боді, поверх якого вона накинула чорну прозору тканину. Волосся артистки зібране в акуратний пучок на потилиці, а на її обличчі легкий макіяж. Пікантності цьому фото додає те, що воно зроблене зі спини, і в кадрі видно пружну попу артистки.

Тіна Кароль не підписала свою фотографію, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Яка краса", "Жінка, ну не можна ж так робити. Так і інфаркт можна легко отримати", "Ну після такої фотки, як порядна людина, я повинен одружитися", "Люблю цей образ. Тіна – ти шикарна", "Неймовірна", "Гарна!", "І на жаль інстинкт поклику природи відводить мій погляд від вашого обличчя", "Красиве фото", "Косиш під Каменських?", "Не будьте як всі", "А мені не подобається", "Так красиво", "Завжди захоплююся", "Красиве фото, навіть прекрасне", "Вже давно чекала, коли у Тіни Король будуть яскраві вбрання! Ці піжамні сукні, занадто світле, занадто домашнє вже набридло!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.