Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай і сніжному Буковелі побувала на райських Мальдівах. Так, артистка опублікувала новий влог з островів на своєму Youtube-каналі і пригрозила шанувальникам тим, що вони перетворяться на "вонючок".

"Хто не подивиться мій #Vlog і не підпишеться на мій #youtubechannel той ВАНЮЧКА😆😚", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся Мальдівівна😙😙😙😍😍😍😍😍", "Леся,їсти тобі треба😃. І бажано побільше😁😉😜🌭🍗🍖🍕🍔🍟", "Гріх не подивитися😅", "Як завжди приємна і чарівна🤗", "Ви мені подобалися, завжди весела, винахідлива, цікава, але ваша некоректність іноді "неймовірна". Хіба це красиво "ВАНЮЧКИ", дитячий садок, я в шоці 😯😣".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.