В Україні продовжує гриміти гучний скандал навколо Євробачення-2019, адже дотепер не зрозуміло, хто з виконавців представлятиме нашу країну на іменитому конкурсі.

Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"
Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що 23 лютого відбувся фінал національного відбору на конкурс "Євробачення-2019". Згідно з результатами, представляти Україну в Тель-Авіві в цьому році повинна була співачка Maruv.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак через кілька днів артистка опублікувала заяву, в якому зізналася, що відчуває тиск з боку НТКУ. За словами співачки, контракт, який вона повинна була підписати для того, щоб брати участь в Євробаченні, був складений занадто жорстко і більш нагадував ультиматум. В результаті, Maruv і НТКУ не дійшли згоди, тому артистка не зможе поїхати на Євробачення-2019 в Ізраїль.

Відмова від участі в конкурсі викликав шквал обурень серед шанувальників співачки, які підтримують артистку. Відреагував на ситуацію з Maruv і відомий репер та продюсер Потап.

У своєму Instagram співак опублікував емоційне відео, в якому порівняв конфлікт з цирком і заявив, що конкурс "Євробачення" для нього помер.

Нагадаємо, MARUV розповіла про стосунки з російським співаком Сергієм Лазарєвим, який буде представляти Росію на Євробаченні-2019.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що у далекому 2014 році українська співачка Анна Корсун, більш відома, як MARUV розповіла, що коли вона брала участь у "Голосі країни", де одним із суддів був Сергій Лазарєва між ними вже зав'язались неоднозначні відносини.

Як повідомляв раніше Знай.ua, питання про те, хто все-таки поїде на Євробачення від України наразі залишається відкритим.

Фіналіст Національного відбору на Євробачення-2019 групаFreedom-jazz girls band відмовилася представляти Україну наміжнародному конкурсі. Про це артисти повідомили на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019", - написали учасниці гурту.

Також Знай.ua писав про те, що скандал навколо Національного відбору на міжнародний музичний конкурс Євробачення-2019 в самому розпалі і чимало дісталося його ведучому – Сергію Притулі.