Для шанувальників музики та фанатів Євробачення з'явилися дуже цікаві новини. Після того, як стало відомо, що MARUV не буде брати участь в конкурсі "Євробачення-2019", з'явилася інформація, що представника від України оберуть серед фіналістів Нацвідбору.

Про це стало відомо завдяки повідомленням члена правління Національної громадської телерадіокомпанії України Олександра Кольцова, пише hromadske.ua.

"Спочатку ми проконсультуємося з Європейським мовним союзом щодо політизації процесу відбору в Україні. Як це вплине взагалі на нашу участь у цьому році. Потім поспілкуємося з юристами, чи хочемо ми продовжувати приймати в цьому участь як мовник. Далі будуть розмови з менеджментом артистів. А потім приймемо рішення", – розповіла вона.

При цьому наголошується, що іншому кандидату, який захоче представляти Україну на Євробаченні, запропонують той же договір, від якого відмовилася MARUV. У документ в 2019 році було внесено тільки один новий пункт – про гастролі в Росії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"В кожному відборі були артисти, які на той момент виступали в РФ, ні один з них не виходив у фінал, тому ми не застосовували цю норму. Договір був завжди, додали цей пункт після першого півфіналу, коли з'явилися реальні шанси на те, що у нас буде такий кейс, і потрібно буде тлумачити це і для суспільства, і назовні", – розповіла Кольцова.

Варто нагадати, що глядачі Національного відбору на Євробачення 2019 найбільше чекали розгорнутих коментарів не від продюсерів, а саме від ведучого – Сергія Притули, який вже третій рік поспіль отримує цю роль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з нещодавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує під час виступу на Нацвідборі на Євробачення 2019 з прем'єрної піснею "Solo". Крім того, артистка підвела деякі підсумки Нацвідбору і розповіла, чим керувалася під час оцінювання учасників.

Нагадаємо, Романенко розповів, чим MARUV відрізняється від Порошенка: подвійна мораль.

Як повідомляв Знай.uа стали відомі гонорари MARUV в Росії: скільки коштує батьківщина.

Знай.uа писав, MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні 2019.