Відомий український артист та продюсер Олексій Потапенко (Потап) визнав стосунки із Настею Каменських, котра вже більше року, як виступає під творчим псевдонімом NK.

У мережі вже давно обговорюють ймовірний роман між тренером шоу Голос країни та Ліга сміху Потапом та українською співачкою Настею Каменських. Шанувальники пари в Інстаграм помічали каблучку на пальці Насті, їхні спільні поїздки за кордон та на відпочинок.

На зйомках п'ятого сезону гумористичного шоу Ліга сміху під час виконання номеру з командою Дніпро капітан команди Ігор Ласточкін запитав Потапа: "Мутиш з Каменських?", на що репер відповів: "Так".

Настя Каменських
Настя Каменських

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після завершення номеру інший тренер розважального шоу співачка Оля Полякова не стримала емоцій від зізнання Потапа і сказала: "Нарешті ми всі дізналися те, про що й так давно знали".

Оля Полякова
Оля Полякова

Як відомо, Каменських окрім співів планує зайнятися найближчим часом виданням книжок, але сама про Потапа нічого не говорить – хіба що натяки та виправдання.

Дивіться: Настя Каменських: про пластику, весілля та Потапа

Нагадаємо, Каменських опинилася в обіймах Кошового.

Як повідомляв "Знай.ua", 4-річний син Маші Єфросиніної раптово став "кухарем".

Також "Знай.ua" писав, Каменських прикрила голі груди лише хрестиками на новому фото.