Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільні кадри з коміком Євгеном Кошовим. Так, артистка заінтригувала шанувальників новим сезоном гумористичного шоу ""Розсміши коміка. Діти", де виступає у ролі ведучої.

"Як ви гадаєте, хто приеднається до нас з @evgenii.koshevoi в новому сезоні коміків ⁉️", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз: "У тебе новий лисий?))😂", "Жека, слину підбери...)))", "Ти така худенька стала, просто очей не відвести від тебе ❤️", "Красуня Настя👍💖💖💖", "Офігенний костюм💕".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.