Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала оголене фото на своїй сторінці в Instagram. Передає Clutch.

Вже давно не вщухають чутки про те, що між Настею Каменсих та її продюсером Потапом є романтичний зв'язок. Шанувальники не тільки впевнені в тому, що пара перебуває у шлюбі, але й підозрюють співачку у вагітності від коханого. Правда, самі знаменитості воліють відмовчуватися і ніяк не коментувати ситуацію.

Нещодавно Настя знову підігріла чутки про свій цікавий стан, опублікувавши голе фото, на якому вона прикриває живіт.

"Хто ще не бачив мою #попакакуким? Посилання у профілі", – написала артистка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях користувачі не тільки захоплюються розкішною фігурою Каменсих, але і просять її бути менш вульгарною, і не так часто оголятися на публіку.

"Питання: навіщо?", "Чекаю людей, які будуть писати, що це вульгарно. А я скажу, що це просто оргазм для очей", "Ха-ха-ха, з тих пір всі заробляють повагу "майже в стилі ню". Щось зарубіжні зірки, і не роздягаючись, вміють підтримувати інтерес у фанатів. Настя, воно тобі треба? Голос і так гарний", "Настя, у вас дуже красиве тіло, але ви занадто багато виставляєте оголені фото. На вас підписані діти і підлітки" – коментують користувачі.

Нагадаємо, Настя Каменських і її фігура завжди в центрі уваги. За нову фотографію в соціальній мережі Instagram, де Каменських позує в джинсах і облягаючому светрі, її трохи присоромили шанувальники.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український шоумен і співак Олексій Потапенко (Потап) підігрів чутки про роман з Настею Каменських (NK). Під час конкурсу "Полотно" на "Лізі сміху" лідер команди "Дніпро" Ігор Ласточкін запитав у Потапа "Мутиш з Каменських?", "Так", - Потап відповів.

Також Знай.uа писав, у фан-акаунті Потапа і Насті Каменських з'явилося провокаційне фото: на ньому пара тримається за руки, на Насті біле плаття, і на правій руці видно обручку.