Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній і навіть пікантній фотосесії. Її результати знаменитість показала своїм шанувальникам.

На знімках, які з'явилися в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки у відвертому вбранні і сексуальних позах. Найбільше уваги привертає те, що на фото артистка з'явилася, закутавшись в перлинні намиста. Для фотосесії Даша наділа світлий комплект білизни з корсетом. Її волосся укладене в красиву зачіску, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які нафарбовані червоною помадою.

Даша Астаф'єва не підписала свої фотографії, вона тільки вказала фотографа цієї зйомки і тих, хто допомагав створити цей неймовірний образ. "#photo @dobrevalex. #mua @mogila_tatiana. #hair @natalibraslavich. #style @laboheeme. #accessories @moy_sladkiy_fetish", - пише Астаф'єва у підписі до всіх фотографій з цієї фотосесії. Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончені груди артистки, а іншим сподобалася її жіночність і ніжність на цих фотографіях.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Даша, ви дуже гарна жінка", "Ідеально", "Яка ти все ж красива", "Шикарна", "Ти дуже гарна дівчина", "Давай зустрічатися? Ти будеш моєю дівчиною, а я як би твоїм хлопцем", "Божественна", "Круті фото", "Просто богиня!", "Клеопатра", "Коштовність", "Даша, як завжди красиво, дивлюся на ваші фото і скоро не стримаюся – змалюю вас на лист з якоїсь вашої фотки", "З наступаючою весною Вас", "Даша Астаф'єва – як окремий вид мистецтва", "Красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.