Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, від якої захоплює дух.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі. На ній тільки чорний комплект білизни, поверх якого вона накинула чорний шкіряний піджак. Але найбільше уваги на цьому фото приваблює намисто з камінням на тілі Насті, яке переходить в пояс. Волосся артистки розпущене, але заховане за комір піджака, а на її обличчі акуратний макіяж. Одну руку вона поклала на бік, а другу приклала до губ, Настя не дивиться в камеру.

Настя Каменських не підписала свою сексуальну фотографію, а геолокація свідчить про те, що вона була зроблена в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від сміливого образу своєї улюбленці, а інші вважають, що Насті треба бути скромнішою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Настя, ти красива, але вже дівчинці пора стати леді", "Ідеальна", "Настуся, у вас прекрасна фігура, просто шикарна і худнути не потрібно, худою теж дуже погано", "Настя, ти просто Космос! Не варто звертати уваги на всяке г*вно. Чим наповнена посудина людини, те і ллється з неї! Творчих успіхів тобі", "Ви розумниця і красуня! Ваш Instagram – суцільний позитив! Вимагаємо продовження!", "О, а чо в трусах, і тема цицьок не розкрита", "До чого ж ідеальна", "Настя, ну роздягайся вже", "Щоб зробити гарне фото, не обов'язково оголятся", "Класне прикраса", "Після таких фото забуваєш, що Настя ще й співає", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.