Український співак Іван Дорн, якого восени вперше побачили в Києві з сином, показав свою дочку шанувальникам.

Артист опублікував знімок у своєму Instagram.

"Послухай, дитинко! Головне, не одягай чорне перед курною роботою", – він підписав під фотографією, на якій стоїть біля кухонного столу з качалкою в руці, перемазавшись борошном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У кадрі також засвітилася його донька Василина, яка народилася в 2014 році. Дівчинка здивовано дивиться на брудного тата, склавши ручки біля підборіддя. Шанувальники привітно зустріли Дорна, який робить домашню роботу.

"Ось, що іноді реально прикрашає чоловіків, так це готування на кухні", "Ти на маму перетворився", "Ваня, ти крут", – прокоментували шанувальники знімок. Хоча знайшлися і ті, кому не сподобалося.

Раніше ми писали, що скандальний хітмейкер Іван Дорн після тривалого мовчання знову "сплив" в мережі, і традиційно – зі скандалом. Він відреагував на галас навколо Національного відбору на Євробачення-2019 і його переможниці, співачки MARUV.

Також повідомлялося, що в третьому випуску "Танців з зірками" глядачі побачили не тільки запальні танці, але і виступ скандального музиканта Івана Дорна, який досить довго не з'являвся на публіці.

Реакція користувачів соціальних мереж була миттєвою. Думки фанатів розділилися щодо неоднозначного виступа Дорна.

Іван Дорн
Іван Дорн

Співак виконав російськомовну пісню з повторюваними словами "Схаменись". При чому перед виступом Дорна ведучий Юрій Горбунов зазначив, що це "повернення" співака. Крім того, в анонсі прозвучало, що всі чекали появи Дорна на українській сцені.

Опис "Схаменись" на каналі Івана Дорна в YouTube також носить досить суперечливий характер.

"Схаменись — слово-соціальна зброя. Ще не мат, але жалить так само. Схаменись! — сигнальна ракета в голови людей. "Схаменись" — якщо побачити це слово, з моментальної тривогою згадуєш про найважливіше у своєму житті. Схаменись! … слово-внутрішній конфлікт… Воно протвережує, змушує міркувати про головне. "Схаменись" — це ляпас, необхідний соціуму, хоча б на мить", – сказано в описі.

Нагадаємо, Іван Дорн нещодавно поділився милим домашнім фото, на якому, стоячи на драбині, збирає черешню в саморобний відерце.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український співак Іван Дорн збирається відкрити в Києві свій бар, де буде збиратися музична тусовка.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що дивний знімок Дорна фанати оцінили по достоїнству.